Finn Claes

Hoe aanmelden voor Netflix?

Netflix is ’s werelds toonaangevende abonnementsservice voor het bekijken van tv-afleveringen en films op je favoriete apparaat. Het is een Amerikaanse aanbieder van mediadiensten en een productiebedrijf met hoofdkantoor in Los Gatos, Californië, opgericht in 1997 door Reed Hastings en Marc Randolph in Scotts Valley, Californië. Netflix had bekroonde series, films, documentaires en stand-upspecials gekregen. Het is vrij eenvoudig om een Netflix-account aan te maken. U kunt zich aanmelden voor een Netflix-account op de Netflix-website, via de mobiele Netflix-app of door het Netflix-kanaal op uw streaming tv-apparaat te selecteren. Om u op een betere manier te helpen, is Hoe u zich aanmeldt voor een Netflix-blog geschreven. Volg gewoon de stappen in de blog en maak zelf een Netflix-account en Netflix-aanmelding.

Stappen om u aan te melden voor Netflix

 • Zorg eerst voor een goede en snelle internetverbinding.
 • Open uw apparaat: Open eerst uw apparaat en open vervolgens een zoekbrowser op uw apparaat en voer vervolgens in het zoekvak Netflix.com in. U krijgt zelfs een gratis proeflidmaatschap van een maand wanneer u zich voor de eerste keer aanmeldt.
 • Klik op de knop “Word een maand gratis lid” die u door het aanmeldingsproces leidt.
 • Selecteer Zie plannen, selecteer uw plan en ga verder.
 • Selecteer een streamingabonnement en klik vervolgens op “doorgaan”
 • Maak een nieuw account aan. Voer een e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op doorgaan.
 • Selecteer uw betalingsmethode.
 • Voer uw naam en betalingsgegevens in.
 • Klik op Lidmaatschap starten om het aanmaken van uw account te voltooien.
 • Nu kunt u door elk ondersteund apparaat bladeren en films en webseries streamen.
 • Met de mobiele app krijg je Netflix terwijl je reist, pendelt of gewoon een pauze neemt.

Geniet van de gratis proefversie van Netflix

Om van de gratis proefperiode te genieten, moet u nog steeds een creditcard of een andere betaalmethode opgeven. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor service als u uw lidmaatschap vóór het einde van de proefmaand opzegt. Een paar dagen voordat de proefperiode voorbij is, ontvang je een e-mail, zodat je de kans hebt om te annuleren. Als je door wilt gaan dan wordt er afgetrokken van je accountgegevens en krijg je een melding per e-mail en mobiel.

Verwant bericht: Hoe aanmelden voor Netflix?

Plaats een opmerking inhet opmerkingengedeelte als u vragen heeft over deze blog of als u hulp nodig heeft bij het aanmelden voor Netflix of u kunt naar Netflix Contact gaan om een ​​expert te verbinden.

We bieden ook een technische ondersteuning voor Youtube Telefoonnummer

Error

Anonymous comments are disabled in this journal

default userpic