Finn Claes

PayPal API-foutcode 10417

PayPal, een van de meest gebruikte mechanismen voor onlinebankieren, helpt gebruikers bij het kopen en distribueren van producten en diensten op verschillende winkelwebsites en andere verkooppunten. De faciliteiten worden door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Het toont de kwaliteit van zijn diensten aan.


Knowhow om PayPal te verhelpen werkt niet

Gezien de faciliteiten ondervinden consumenten echter problemen als PayPal niet actief is, wat een probleemoplossing vereist om dit op te lossen. Daarom moet u de onderstaande stappen volgen en in praktijk brengen. Voor meer details kunt u ook contact opnemen met de klantenservice.


Procedures voor probleemoplossing voor PayPal werken niet


Controleer of PayPal niet beschikbaar is:

Controleer om te beginnen of PayPal niet beschikbaar is. U kunt de status van de functies controleren door naar de statuslijst te gaan. Zij zullen u informeren over de toestand, als deze niet werkt of dat het probleem aan uw kant ligt.

Overweeg om een ​​andere betaalmethode te gebruiken:

Uw creditcard kan ook de oorzaak van het probleem zijn. Als u een betaling moet doen, kunt u proberen een andere bankrekening of creditcard in uw PayPal-rekening te gebruiken. Als de betaling is uitgevoerd, heeft u het probleem ontdekt.

Overweeg om een ​​andere betaalmethode te gebruiken:

Uw creditcard kan ook de oorzaak van het probleem zijn. Als u een betaling moet doen, kunt u proberen een andere bankrekening of creditcard in uw PayPal-rekening te gebruiken. Als de betaling is uitgevoerd, heeft u het probleem ontdekt.


Maak gebruik van uw PayPal-accountsaldo:

Als u een probleem heeft met uw kaart of bank, gebruikt u het geld van uw PayPal-rekening om het verschil te compenseren. Kies hiervoor eerst een portemonnee, vervolgens Geld toevoegen en volg ten slotte de instructies op het scherm om geld van uw bankrekening naar PayPal te verplaatsen.


Fix foutcode 10417 in PayPal API

De foutcode 10417 geeft aan dat de transactie niet kon worden voltooid, en PayPal adviseert ons om het opnieuw te proberen met een ander betalingsformulier dan de PayPal-portemonnee voor consumenten. Om API-foutcode 10417 op te lossen, moet u een aantal bewegingen maken. Laten we eens kijken naar de bewegingen die moeten worden gemaakt.


Stappen om PayPal API-foutcode 10417 te corrigeren en te verhelpen


Dergelijke betalingsmogelijkheden waarvan de consument gebruik kan maken, kunnen aan de klant worden meegedeeld. Als de consument geen andere PayPal-financieringsbron heeft, wordt aangeraden contact op te nemen met de klantenservice via e-mail of telefoon. De consument kan kiezen voor geautomatiseerde betalingen door gegevens via e-mail te ontvangen.


U kunt ook controleren of de overeenkomst met de zakelijke entiteit is goedgekeurd door de consument voordat u deze naar PayPal verzendt.


U kunt ook dubbel controleren of de API-codes correct doorgegeven regelitemwaarden zijn, zodat de vermelde totale waarde van de bestelling overeenkomt met hun totaal.

Dus als uw PayPal-transactie niet actief is, zijn hier de stappen die u kunt nemen. Zoals eerder vermeld, dient u een e-mail te sturen naar de vertegenwoordigers van de klantenservice van PayPal voor hulp bij uw problemen. U moet het gratis nummer bellen om met de professionals te spreken, die u zo goed mogelijk zullen helpen. Bel ons PayPal Contact.

Lees ook Gmail Klantenservice Nederland.

Error

Anonymous comments are disabled in this journal

default userpic